A Harmadik Oldal

Törökbálinti helyi szervezet terveiről,munkájáról

Polgártársaim!

2008.01.08. 19:54 A Harmadik Oldal

Polgártársaim!

A „Harmadik Oldal” soraiban olyanok vannak, akik nem akarnak sem a mai magyar jobb, sem a baloldal öncélú hadakozásában résztvenni.
Tagjaink között vannak akik mindig is elutasították a pártokat, főleg a XX. századi magyar nagy pártot. De léteznek olyanok, akik megcsömörlöttek a párt, más pártok és azok tagjainak cselekedeteitől, avagy tenni akarásuk miatt kitaszítottá váltak – ugyanakkor tenni kívánnak a társadalomért, a nemzetért, Törökbálintért.
Eljött az idő, hogy a mai magyar hegemón pártoskodás fölé emelkedjünk. Kopogtat a lehetőség a változásra, – ami Törökbálinton most ismét eljött.
Idézek egy ősi magyar közmondást – „sok beszédnek, sok az alja”. A felesleges ígéretek csak a nemzet kábítására valók. A „Harmadik Oldal” sem olyan szegény, hogy ne tudna fűt, fát ígérni – de konkrétnak látszó problémákat nem sorol fel, mert azokat mindenki ismeri. A megoldások módját, szintén ismerjük, de a megvalósításukhoz cselekvőképes pozícióba kell kerülniük képviselőjelöltjeinknek.

Tudatában vagyunk annak, hogy jelöltjeink minden körzetben nem nyerhetnek – de Önök értékes, reánk adott voksaikkal (mint 2006-ban) támogathatják, mozgalmunkat. Ezzel a jelentős segítséggel – lehetőséget adnak, hogy a HOM jelöltjei közül minél többen, a képviselőtestületbe juthassanak, kompenzációs listánkról.
Ezért, mint az egyesület helyi szervezetének elnöke, kérek minden olyan törökbálintit, aki változást kíván, menjen el január 20-án szavazni, és támogassa voksával, a „Harmadik Oldalt” (HOM) független jelöltjeit!

Fazekas Tibor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hom-torokbalint.blog.hu/api/trackback/id/tr90289909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása